LEER ALLES OVER CRYPTO

Hoe download ik de Binance app?

Het downloaden van de Binance app is behoorlijk simpel te noemen. Allereerst dien je naar de app store te gaan. Als je een Android telefoon hebt, heet dit op dit moment de Google Play Store. Als je een iPhone hebt, heet dit op dit moment de App Store. Ga naar de betreffende app store en type daarin ‘Binance’.

Je ziet nu direct de Binance app naar voren komen. Klik op downloaden en installeer de app. Bij het installeren van de app moet je mogelijk al enkele veiligheidsstappen doorlopen. Dit is één van de voorbeelden waaruit blijkt dat Binance op het gebied van veiligheid haar zaakjes perfect op orde heeft.

Is de app volledig geïnstalleerd? Dan kun je direct inloggen met jouw Binance account. Ook hierbij is het weer goed mogelijk dat je enkele veiligheidsstappen moet doorlopen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je een unieke code toegestuurd krijgt; alleen met die code kun je vervolgens in de Binance app inloggen.

Ben je eenmaal ingelogd? Dan begint het genieten. De app is overzichtelijk, werkt snel en is voor 100% veilig. Veel gebruikers verkiezen de Binance app zelfs boven de website van Binance. Alleen dat is al een veelzeggend teken!