LEER ALLES OVER CRYPTO
Hoe koop ik Bitcoins? Zijn mijn Bitcoins goed beveiligd? Hoeveel worden alle crypto coins waard? Wij helpen u op weg.

Kan ik Bitcoin kopen op Binance?

Wil jij ook graag heel rijk gaan worden? Wil jij dit bewerkstelligen door op de juiste manier te handelen in cryptocoins? Dan is het voor de hand liggend om voor de Bitcoin te kiezen. Deze cryptocoin heeft al een indrukwekkende koersstijging meegemaakt, maar veel experts denken dat het einde nog lang niet in zicht is.

Als je veel geld wilt verdienen, kan het dus interessant zijn om nu direct Bitcoins te gaan kopen. Maar, kun je deze Bitcoins kopen via Binance? Het antwoord op die vraag vind je in dit artikel.

Is het mogelijk?

Laten we direct het volgende vooropstellen: het is inderdaad mogelijk om Bitcoins te kopen via Binance. Deze broker is uitgegroeid tot één van de beste brokers en dat is onder meer hier aan te danken. Veel mensen die in cryptocurrency willen gaan handelen, kiezen hierbij voor Bitcoin. Dat is ook logisch, aangezien dit de meest populaire cryptocoin is.

Als jij ook in Bitcoin wilt gaan handelen, kun je dus een account bij Binance aan gaan maken. Op onze website vind je een uitgebreid stappenplan voor het aanmaken van een account bij deze broker.

Bitcoin kopen op Binance

Wil jij direct Bitcoins gaan kijken op Binance? Dan raden wij je graag aan om onderstaand stappenplan op te volgen. Met dit stappenplan is het voor je eigenlijk een fluitje van een cent om direct Bitcoins te kopen op Binance.

Stap 1: log in en ga naar jouw digitale portemonnee
Allereerst is het zaak dat je inlogt op jouw Binance account. Nadat je hierop ingelogd bent, kom je als het goed is direct bij jouw digitale portemonnee uit. Dit is eigenlijk jouw persoonlijke dashboard waarin je de waarde van jouw coins kunt zien én waarmee je ook nieuwe coins kunt kopen.

Stap 2: klik boven op ‘crypto kopen’
Aan de bovenkant van de website vind je meerdere menu items. Aan de rechterkant naast het logo zie je het menu item ‘Crypto kopen’ staan. Als je hierop klikt, krijg je direct de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden.

Stap 3: selecteer de gewenste betaalmogelijkheid
Het is aan jou om de gewenste betaalmogelijkheid te selecteren. Zo kun je bijvoorbeeld voor een creditcardbetaling kiezen, maar je kunt ook betalen met iDeal.

Stap 4: vul het bedrag in euro’s in en selecteer ‘Bitcoin’
Vervolgens moet je in gaan vullen hoeveel euro’s je naar jouw Binance account over wilt maken. Nadat je dat gedaan hebt, kun je rechts daarvan ook de gewenste cryptocoin kiezen. Als je specifiek Bitcoin wilt kopen, selecteer je hierbij Bitcoin.

Let wel op: niet bij alle betaalmogelijkheden is het mogelijk om jouw euro’s voor Bitcoins om te wisselen. Check dit goed voordat je aan de betaling gaat beginnen.

Stap 5: betaling afronden
Eigenlijk hoef je nu nog maar één ding te doen: de betaling volledig af te ronden. Hoe je dit kunt doen? Dat doe je simpel door de stappen te volgen. Je wordt doorgeleid naar de website van jouw bank, waarna je de betaling direct af kunt ronden. Veel succes vervolgens met het handelen in de cryptocoins!