LEER ALLES OVER CRYPTO

Waarom BNB Coin?

Wil je in een interessante coin investeren? Dan is het interessant om in de BNB coin te investeren. Deze coin is door Binance ontwikkeld en dat brengt enkele zwaarwegende voordelen met zich mee. Zo is het bijvoorbeeld een feit dat je bij BNB van lage transactiekosten geniet. Indien je een bepaalde hoeveelheid BNB coins op jouw Binance account hebt staan, hoef je hier niet de hoofdprijs qua kosten voor te betalen. Vanuit Binance krijg je bijvoorbeeld een korting van 25% op de handelskosten, indien je voor de BNB coin kiest.

Daarnaast is het ook een voordeel dat BNB zuiniger is dan Ethereum. Deze coin is gebaseerd op de blockchain van Ethereum, maar doet dit op een slimmere manier. Met dank aan deze slimmere manier is er minder energie nodig om bijvoorbeeld in deze coin te kunnen handelen.

Tot slot is het een groot voordeel dat BNB gekoppeld is aan Binance. Binance heeft in de afgelopen jaren een sublieme groei doorgemaakt, waardoor de koers van de BNB coin ook de lucht in is gegaan. Zolang Binance dusdanig populair blijft, blijft de koers van de BNB coin hoogstwaarschijnlijk verder stijgen. Eigenlijk zit je op een berg met goud, als je in de BNB coin investeert.