LEER ALLES OVER CRYPTO

Heeft Binance iDeal?

In Nederland zijn we er behoorlijk gewend aangeraakt om via iDeal een online betaling te doen. Dat is dan ook één van de redenen waarom Binance ook de mogelijkheid biedt om via iDeal te betalen. Om een kort en bondig antwoord op de hierboven gestelde vraag te geven: ja, Binance maakt ook gebruik van iDeal.

Het is zelfs tamelijk makkelijk om via Binance met iDeal te betalen. Als je in jouw persoonlijke account aan de bovenkant op ‘Buy Crypto’ klikt, kun je klikken op ‘Betalingen door derden’. Nadat je dat gedaan hebt, kun je kiezen voor iDeal.

Zodra je voor iDeal gekozen hebt, zie je eigenlijk de ‘normale’ gang van zaken verschijnen. Je moet inloggen via internetbankieren, je moet de transactie goedkeuren en je moet waarschijnlijk ook nog een code invullen. Hoe dit precies in zijn werkt gaat, is afhankelijk van jouw bank. Ook voor de hoogte van de transactiekosten ben je afhankelijk van jouw bank.

Let wel op: via iDeal is het niet mogelijk om direct alle cryptocoins te kopen. Je kunt bij het afrekenen kiezen tussen één van de mogelijke cryptocoins onder het kopje ‘You will receive’. Als je echter een andere coin wilt kopen, kun je bijvoorbeeld de gekochte Bitcoin voor die coin inwisselen.