LEER ALLES OVER CRYPTO

Hoe stort ik euro op Binance?

Wil je graag euro’s op Binance storten? Dan log je in met jouw Binance account en klik je in de bovenbalk op ‘Crypto kopen’. Nadat je dat gedaan hebt, krijg je direct de keus uit meerdere betaalmogelijkheden. Als je euro’s op jouw Binance account wilt hebben, dien je hiervoor voor de bovenste betaalmogelijkheid te kiezen: EUR storten met SEPA.

Klik daarop en kies vervolgens voor één van de drie betaalmogelijkheden: Bankoverschrijving (SEPA), Bankpas (Visa/Mastercard) of iDeal. Bij elke betaalmogelijkheid zie je direct de bijbehorende kosten vermeld staan. Nadat je de gewenste betaalmogelijkheid gekozen hebt, kun je het gewenste bedrag invullen.

Vervolgens is het een kwestie van het doorlopen van de stappen. Je moet de betaling afronden bij jouw bank, waarna het aan jouw bank is om de overboeking af te ronden. Hoe lang dit precies gaat duren, is van meerdere factoren afhankelijk. Het advies is in ieder geval altijd om euro’s op een doordeweekse dag te storten. De ervaring leert namelijk dat banken in het weekend niet al te snel de transacties verwerken.

Het storten van euro’s op Binance gaat gelukkig vrij simpel. Mocht je er niet uitkomen, kun je ook altijd een beroep doen op de klantenservice van Binance.