LEER ALLES OVER CRYPTO
Hoe koop ik Bitcoins? Zijn mijn Bitcoins goed beveiligd? Hoeveel worden alle crypto coins waard? Wij helpen u op weg.

Binance

Wil je graag in crypto gaan handelen? Dan is het allereerst noodzakelijk dat je een geschikte broker uit gaat kiezen. Je hebt de keus uit meerdere brokers, waarvan de broker Binance zeker één van de meest populaire varianten is. Deze broker weet zich op meerdere punten te onderscheiden, waarover we je hieronder graag meer vertellen.

Wat is binance precies?

In het jaar 2008 verscheen plots een geheimzinnig manifest op het internet. Dit manifest werd onder een pseudoniem geplaatst, waardoor nog steeds niemand weet wie dit manifest nou precies geschreven heeft. In dit manifest werd in ieder geval uitgebreid besproken wat de blockchain technologie precies inhoudt, wat de Bitcoin is, wat de mogelijke rol van de Bitcoin kan gaan worden en wat er mis is met het huidige financiële stelsel.

Aan het begin moesten niet heel veel mensen iets hebben van dit manifest. Gaandeweg kwam daar verandering in, aangezien meer en meer mensen doorkregen dat crypto zeker een toegevoegde waarde zou kunnen hebben.

Crypto kun je zien als een digitaal betaalmiddel met een bepaalde waarde. Deze waarde is afhankelijk van de koers van de cryptocurrency en zorgt er dus voor dat het zeer interessant is om te handelen in de digitale munten.

Waar kan je crypto kopen?

Heb jij oren naar de aanschaf van cryptocurrency? Dat is logisch, aangezien je met cryptocurrency echt heel rijk kunt worden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de digitale munten op het juiste moment in te kopen én op het juiste moment weet te verkopen. Als je dat voor elkaar krijgt, ben je eigenlijk een meester. Het geld stroomt dan binnen, terwijl je daar niet al te veel voor hoeft te doen.

Daarnaast is het ook nog een voordeel dat de cryptocurrency volledig gedecentraliseerd zijn. Dit betekent dat deze digitale munteenheden géén baat hebben bij een derde partij, zoals een bank. Op dit moment hebben de banken veel te veel macht, aangezien zij alles bepalen wat met de euro te maken heeft. Ze drukken moeiteloos heel veel euro’s bij, terwijl ze ook alle transacties in kunnen zien.

Van dat laatste is absoluut geen sprake bij de cryptocurrency. Via de blockchain technologie is alleen de transactie zelf zichtbaar, maar de verdere details hierover zijn volledig afgeschermd. Dit betekent dus dat je geheel anoniem een transactie uit kunt voeren; ideaal.

Tevens is het goed om te weten dat er maar een bepaalde hoeveelheid cryptocurrencies verkrijgbaar zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld maar een bepaalde hoeveelheid Bitcoins uitgebracht, waardoor deze digitale munt vrij schaars is. Dit komt de waarde van de munt uiteraard alleen maar ten goede; de kans is groot dat de koers van de Bitcoin in de komende jaren alleen maar verder en verder gaat stijgen. Dat geldt ook voor de altcoins.

Wat zijn de voordelen van binance?

Voordat je kunt gaan handelen, dien je dus een account aan te maken bij één van de brokers. Als je bij één van de brokers een account aan wilt maken, is het eerst zaak om een goed vergelijk te maken. Tijdens het maken van dit vergelijk is de kans groot dat je al snel bij Binance uitkomt. Waarom? Omdat Binance enkele zwaarwegende voordelen met zich mee brengt.

Zo is de werking van de website echt een super groot pluspunt. Zoals hierboven al gesteld; de website is overzichtelijk en spreekt ook direct tot de verbeelding. Zodra je voor de eerste keer van deze website gebruik maakt, spreekt het eigenlijk allemaal voor zich.

Ook is het een voordeel dat de voorwaarden bij Binance prima zijn. Je hoeft niet al te veel kosten te betalen, terwijl je ook niet tegen verborgen aan gaat lopen. Ook op het gebied van voorwaarden en prijsstelling is Binance zeer transparant. Is Binance dan ook één van de voordeligste brokers? Ja, ook dat is het geval. Zelfs als je veelvuldig gaat handelen, vallen de transactiekosten relatief gezien mee!

Tevens is het een voordeel dat Binance super veilig is. Dit is met name prettig als je jouw coins in de online wallet op Binance wilt laten staan. Je kunt er eigenlijk zeker van zijn dat jouw coins hier veilig staan. Wil je toch nog meer voorzorgsmaatregelen treffen? Dan heb je ook nog de keuze uit meerdere andere soorten crypto wallets.

Tot slot is het ook een voordeel dat je bij Binance op een prima klantenservice een beroep kunt doen. Mocht je er niet helemaal uitkomen, kun je altijd op meerdere manieren contact opnemen met de klantenservice. Bovendien krijg je snel een uitgebreid antwoord; een antwoord waarmee je ook echt iets kunt.

Is Binance één van de beste brokers van dit moment? Ja, dat is zeker het geval. Deze broker hanteert gunstige voorwaarden, heeft een geweldige website en is veilig te noemen. Wat wens je nog meer?