LEER ALLES OVER CRYPTO

Hoe maak je geld over van Binance naar je bankrekening?

Als je enkele goede trades geplaatst hebt, wil je mogelijk geld overmaken naar jouw eigen bankrekening. Als je hiertoe besluit, is het goed om te weten dat je met bepaalde kosten rekening moet houden. Wat deze kosten precies zijn, is onder meer afhankelijk van jouw handelsvolume. Check dit vooraf dan ook goed op de website van Binance.

Het overboeken van het geld naar jouw bankrekening gaat vervolgens vrij simpel. Klik in jouw account op ‘Withdrawal’ en doorloop de stappen. Het advies is om deze stappen nauwkeurig door te lopen, aangezien een klein foutje al snel gemaakt is. Zo moet je bijvoorbeeld kiezen uit de verschillende betaalmogelijkheden. Check bovendien voor de 100% zekerheid of jouw bankrekening correct staat.

Heb je het geld uiteindelijk naar jouw bankrekening overgemaakt? Dan krijg je hier een bevestiging van. Vervolgens is het wachten totdat het geld daadwerkelijk op jouw bankrekening verschijnt. De ervaring leert dat dit behoorlijk snel gaat, maar dat dit ook van meerdere factoren afhankelijk is. Zo speelt onder meer jouw bank hier een belangrijke rol bij; ook de dag van de week is bepalend voor de uiteindelijke snelheid van de overboeking.