LEER ALLES OVER CRYPTO
Hoe koop ik Bitcoins? Zijn mijn Bitcoins goed beveiligd? Hoeveel worden alle crypto coins waard? Wij helpen u op weg.

Kan ik met iDeal betalen op binance?

Wil jij graag succesvol gaan handelen met cryptocoins? Dan ben je zeker niet de enige die dit wilt. Door de jaren heen hebben meer en meer mensen zich hierop gestort, waarbij veel mensen behoorlijk rijk zijn geworden. Als dat ook jouw grote droom is, is het allereerst zaak om een geschikte broker uit te kiezen. Een broker is eigenlijk de website waarop je cryptocoins aan kunt kopen en weer kunt verkopen.

Voor veel Nederlanders is Binance de beste keuze. Deze broker hanteert gunstige voorwaarden, heeft een overzichtelijke website en biedt ook heel veel coins aan. Bovendien gaat het aanmaken van een account bij Binance makkelijk en kun je dus snel starten met het handelen in de cryptocoins.

Voordat je hier daadwerkelijk mee kunt starten, moet je eerst geld overmaken naar jouw Binance account. Hoe je dit kunt doen? Je kunt met iDeal betalen bij Binance! Hoe je dit precies kunt doen, lees je in onderstaand stappenplan.

Stap 1: naar je digitale portemonnee
Heb je een account aangemaakt bij Binance? Als je vervolgens met jouw gegevens inlogt, kom je direct in jouw digitale portemonnee uit. Via deze portemonnee kun je jouw coins zien, maar kun je ook coins gaan kopen.

Stap 2: klik op ‘Buy Crypto’ en vervolgens op ‘Third-Party’
Ga vervolgens naar de bovenkant van de website en klik op ‘Buy Crypto’. Dit is het eerste menu item naast het logo van Binance. Als je hierop klikt, krijg je direct vijf verschillende betaalmogelijkheden te zien. Klik hierbij op ‘Third-Party’; dit is het laatste item in dit submenu.

Ps. gebruik je de website van Binance in het Nederland? Dan klik je op ‘Crypto kopen’ en ‘Betalingen door derden’.

Stap 3: selecteer iDeal
Vervolgens kun je aan de bovenkant iDeal selecteren. Nadat je dat gedaan hebt, kun je de hoeveelheid euro’s invullen. Aan de rechterkant kun je vervolgens kiezen voor welke cryptocoin je deze euro’s om wilt wisselen. Let wel op: met iDeal is het niet mogelijk om alle soorten coins te kopen.

Stap 4: rond de betaling af
Je bent nu in staat om direct de volledige betaling af te ronden. Je moet hiervoor uiteraard wel met Internetbankieren aan de slag gaan. Wat je precies moet doen, wordt duidelijk uitgelegd op de website van Binance. Bovendien kun je er zeker van zijn dat je op een veilige wijze de betaling uit kunt voeren; Binance heeft haar zaakjes namelijk prima op orde.

Stap 5: gewenste cryptocoins kopen
Zo, je hebt jouw betaling met iDeal volledig afgerond. Eigenlijk hoef je nu nog maar één ding te doen: de gewenste cryptocoins te kopen. In eerste instantie heb je jouw euro’s omgewisseld voor bijvoorbeeld Bitcoin, maar mogelijk wil je liever één of meerdere altcoins aanschaffen. Via Binance kun je jouw Bitcoins nu omwisselen voor de gewenste cryptocoins. Uiteraard speelt de crypto koers hier een cruciale rol bij; probeer de betalingen en het kopen van de cryptocoins dan ook goed te plannen en te timen!