Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.
LEER ALLES OVER CRYPTO
Hoe koop ik Bitcoins? Zijn mijn Bitcoins goed beveiligd? Hoeveel worden alle crypto coins waard? Wij helpen u op weg.

Hoe kan ik een binance account aanmaken?

Heb je een goed vergelijk tussen de verschillende brokers gemaakt? Is jouw keus uiteindelijk op Binance gevallen? Verstandige keuze wat ons betreft! In onze ogen biedt Binance meerdere voordelen aan:

  • De website van Binance is duidelijk, is overzichtelijk en spreekt eigenlijk direct voor zich
  • De voorwaarden die Binance stelt, zijn prima te noemen. Dat geldt ook voor de transactiekosten
  • Jouw coins kun je veilig opslaan in de online wallet van Binance

Wil jij graag van deze voordelen gaan profiteren? Dan is het allereerst zaak om een account bij Binance aan te gaan maken. In dit artikel lees je stap voor stap hoe je dit account aan kunt maken en waar je rekening mee moet houden. Als je dit artikel op je gemakje doorneemt, ben je in ieder geval direct in staat om een Binance account aan te maken.

Binance account maken

Stap 1: ga naar de website van Binance
Als je een Binance account aan wilt maken, is het allereerst zaak om naar de website van Binance te gaan. Je ziet direct dat de website overzichtelijk is én dat je ook nog veel informatie op de website kunt vinden: https://www.binance.com

Stap 2: klik rechtsboven op ‘Register’
Voor het maken van een account bij Binance dien je vervolgens op ‘Register’ te klikken. Dit is een vrij opvallende gele button aan de rechterbovenkant van de pagina.

Stap 3: vul je e-mailadres en wachtwoord in
Vervolgens is het zaak om jouw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord in te vullen. Op het moment dat je op het veld ‘Password’ klikt, krijg je direct een wachtwoord voorgesteld. Als je voor dat wachtwoord kiest, ben je er eigenlijk zeker van dat je een veilig wachtwoord gekozen hebt.

Ps. je kunt je ook met je telefoonnummer een account bij Binance aanmaken. Dit brengt de nodige voordelen met zich mee, maar het ligt er maar net aan wat jij prettig vindt.

Stap 4: meer gegevens invullen
Nadat je jouw e-mailadres en wachtwoord ingevuld hebt, krijg je een mail toegestuurd. Middels deze link kun je jouw aanmelding definitief maken, waarna je nog meer gegevens in moet vullen. Zo wil Binance nog iets meer persoonlijke gegevens van je hebben.

Stap 5: aan de slag
Heb je ook stap 4 volledig weten te doorlopen? Dan heb je eigenlijk jouw Binance account al volledig aangemaakt. Je kunt nu gaan starten met het handelen in de cryptocoins. Hoe je dit kunt doen? Daarvoor dien je geld naar jouw account over te maken. Als je dit voor de eerste keer gaat doen, moet je je mogelijk nogmaals verifiëren. Dit kan bijvoorbeeld door 1 cent over te maken naar Binance; volg hiervoor in ieder geval de instructies van deze brokers op.

Conclusie

Het aanmaken van een Binance account is niet al te lastig te noemen. Het proces spreekt voor zich, het maken van een account is veilig, de website is overzichtelijk en de website werkt ook perfect mee. Nadat je jouw Binance account aangemaakt hebt, kun je direct succesvol gaan handelen in cryptocoins.

Passief geld verdienen met cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op cryptovaluta via een van de onderstaande crypto-platformen:

Investeer nu in cryptomunten als BTC of ETH op de grootste crypto exchange van Nederland