LEER ALLES OVER CRYPTO

Hoe crypto kopen met Binance?

Heb je interesse om cryptocoins te kopen? Dan ben je hiervoor bij Binance aan het juiste adres. Je geniet bij deze exchange niet alleen van een uitgebreid aanbod, maar ook van lage kosten. Bovendien gaat het crypto kopen met Binance echt bijzonder makkelijk. Om je hier een handje bij te helpen, hebben wij een eenvoudig stappenplan voor je opgesteld.

Stap 1:
Maak een account aan of log in. Allereerst moet je de beschikking over een Binance account hebben. Maak dit account aan, verifieer jezelf en log vervolgens direct in.

Stap 2:
Klik op ‘Buy crypto’. In de bovenbalk kun je nu op ‘Buy crypto’ kiezen, waarna je een keuze kunt maken uit verschillende betaalmogelijkheden. Je kunt met iDeal betalen, maar ook met een creditcard of met een SEPA-overschrijving.

Stap 3:
Koop de gewenste coins. Nadat je het geld naar jouw rekening overgemaakt hebt, staat dit geld eigenlijk direct in jouw account. Dit betekent dat je ook direct de gewenste coins kunt kopen. Selecteer de gewenste coin, bepaal het bedrag dat je hierin wilt investeren en koop de coins.

De coins verschijnen op dat moment in jouw online wallet bij Binance. Je kunt nu voortdurend de waarde van jouw portfolio in de gaten houden en eventueel de coins weer verkopen.