LEER ALLES OVER CRYPTO

Hoe lang duurt withdrawal bij Binance?

Wil je het liefst zo snel mogelijk die ene coin kopen? Heb je namelijk het idee dat de koers van die coin op dit moment wel heel laag is? Dan is het interessant om zo snel mogelijk een account bij Binance aan te maken en geldt te storten. Als je het geld gaat storten, kun je op een snelle verwerking rekenen.

De ervaring leert dat een withdrawal bij Binance niet al te lang duurt. Sterker nog: bij veel betaalmogelijkheden heb je eigenlijk per direct beschikking over het geld in jouw Binance account. Hoe lang dit exact duurt, is wel van meerdere factoren afhankelijk. Zo speelt de betaalprovider een belangrijke rol, maar ook de dag van de week.

Over het algemeen kun je beter doordeweeks geld storten naar Binance. Als je het geld in het weekend gaat storten, is het goed mogelijk dat dit pas op maandagochtend verwerkt wordt. Dit valt Binance niet te verwijten, maar wel de banken. De banken zijn anno 2021 nog steeds niet in staat om alle transacties in het weekend te verwerken.

Een withdrawal bij Binance duurt gelukkig niet al te lang. Je kunt uitgaan van pakweg een paar minuten tot een paar uur. Afhankelijk van de betaalmogelijkheid waar je voor gekozen hebt. Binance heeft bijvoorbeeld de populaire opties om te betalen met iDeal en Paypal.