LEER ALLES OVER CRYPTO

Wat is BNB coin?

Heb je bij Binance een account aangemaakt? En wil je geld storten en daar een interesse cryptocoin van kopen? Dan is de kans aanwezig dat je al snel bij de BNB coin uitkomt. Deze coin wordt namelijk – op een slimme manier – her en der gepromoot op het platform van Binance. Dit is op zich niet geheel verwonderlijk te noemen, aangezien de BNB coin de officiële coin van Binance is.

De afkorting BNB staat in dit geval dan ook voor Binance coin. Deze coin is in 2017 door Binance ontwikkeld, eigenlijk tegelijkertijd met de ontwikkeling van het platform. Door de jaren heen heeft de BNB coin in ieder geval een sublieme groei doorgemaakt. Een groei die volledig te danken is aan de meerwaarde van de coin én aan het feit dat de coin door Binance ontwikkeld is.

Wat BNB precies voor een coin is? Het is eigenlijk een vergelijkbare variant van Ethereum. Ten opzichte van Ethereum biedt BNB echter enkele voordelen aan; zo is het bijvoorbeeld een stuk energiezuiniger. Juist doordat BNB meer en meer voordelen biedt, kiezen meer en meer mensen voor BNB in plaats van voor Ethereum. De verwachting is dan ook dat de koers in de toekomst verder en verder gaat stijgen.