LEER ALLES OVER CRYPTO

Is Binance veilig?

Ja, we kunnen met een gerust hart stellen dat Binance veilig is. Dit is eigenlijk aan twee redenen te danken. Allereerst aan het feit dat Binance haar eigen zaken perfect op orde heeft. De website is zo veilig als het maar kan zijn, terwijl dit ook voor de app geldt. Daarnaast treft het bedrijf allerlei veiligheidsmaatregelen, zodat het gehele platform voor jou zo veilig mogelijk blijft.

Ten tweede kun je zelf ook nog invloed op de veiligheid uitoefenen. Zo kun je bijvoorbeeld in jouw persoonlijke account voor extra veiligheidsmaatregelen kiezen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een extra stap bij het inloggen toe te voegen. In dat geval krijg je een unieke code op jouw smartphone; alléén met die code is het vervolgens mogelijk om in te loggen. Je voorkomt hiermee dat andere mensen lukraak op jouw account in kunnen loggen, mochten zij onverhoopt jouw wachtwoord hebben.

Dit is één van de mogelijkheden die je hebt om van de gewenste veiligheid te kunnen genieten. Op basis van de afgelopen jaren kunnen we in ieder geval stellen dat Binance echt veilig is. Je kunt dan ook met een gerust hart geld storten en de cryptocurrency in jouw online wallet laten staan.

Uiteindelijk kunnen wij nooit 100% garanderen dat Binance veilig is, maar van alle crypto exchanges die vandaag de dag in gebruik zijn kunnen we wel zeggen dat als je je cryptovaluta ergens neer wil zetten op een exchange dat Binance tot de veiligste en betrouwbaarste opties ter wereld behoort.