LEER ALLES OVER CRYPTO

Hoe stuur ik Bitcoin naar Binance?

Heb je op dit moment Bitcoin bij een andere exchange of broker staan? En wil je deze Bitcoins graag naar jouw Binance account sturen? Dat is mogelijk. Het is hiervoor allereerst noodzakelijk om in te loggen op jouw Binance account. Nadat je dat gedaan hebt, kun je naar het overzichtsmenu van jouw wallet gaan.

Als je daar aangekomen bent, kun je rechtsboven kiezen voor ‘Deposit’ of ‘Storten’, waarna je kunt kiezen voor ‘Crypto storten’. Je kunt nu de gewenste cryptovaluta selecteren, in dit geval dus Bitcoin. Nadat je dat gedaan hebt, kun je de rest van de stappen opvolgen. Je moet jezelf verifiëren en je moet uiteraard ook over het adres van de Bitcoin beschikken. Mocht je niet beschikken over de unieke key van jouw andere wallet, is het niet mogelijk om op deze manier Bitcoin naar Binance te sturen.

Is het nou aan te raden om Bitcoin naar Binance te sturen? Als je het zekere voor het onzekere wilt nemen, is dit inderdaad aan te raden. De ervaring leert namelijk dat de coins veilig staan bij Binance. Ook kun je via Binance de coins snel uit cashen en het verdiende geld makkelijk overmaken naar jouw betaalrekening.