LEER ALLES OVER CRYPTO

Hoe werkt traden op Binance?

Het traden op Binance gaat behoorlijk makkelijk. Je begint dit proces allereerst met het aanmaken van een account en het storten van geld naar jouw account. Als je eenmaal geld op jouw account hebt staan, kun je dit geld omwisselen voor cryptocoins. Nadat je dat gedaan hebt, kun je kiezen uit twee strategieën: de korte termijn strategie of de lange termijn strategie.

Als je voor de korte termijn strategie kiest, verkoop je de coins op korte termijn al weer. Het verkopen van de coins gaat daarbij eigenlijk net zo makkelijk als het aankopen van de coins. In jouw persoonlijke account kun je de coins direct verkopen, waarna je jouw saldo op Binance ziet stijgen. Dat geld kun je vervolgens aanwenden voor de aanschaf van andere coins.

Als je voor de lange termijn strategie kiest, hoef je in principe niks te doen. Je kunt de coins veilig in jouw wallet bij Binance laten staan, waarna je deze coins op termijn altijd nog kunt verkopen. Mocht je daartoe besluiten, geniet je in ieder geval van een gemakkelijk trade-proces. Eigenlijk is dit proces voor elke crypto-belegger direct duidelijk, ook al ben je een ‘beginner’. Volg de stappen en vraaq eventueel om hulp bij de klantenservice van Binance!

Passief geld verdienen met cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op cryptovaluta via een van de onderstaande crypto-platformen:

Investeer nu in cryptomunten als BTC of ETH op de grootste crypto exchange van Nederland