LEER ALLES OVER CRYPTO

Is Binance ook in Nederland?

Recentelijk hebben meer en meer cryptocurrency exchanges hun deuren geopend. Logisch ook, aangezien in deze markt het nodige geld te verdienen valt. Is het zo dat je in Nederland ook tussen zoveel cryptocurrency exchanges kunt kiezen? Ja, zonder enige twijfel. Daarbij kunnen we ook direct vaststellen dat Binance ook in Nederland actief is.

Sterker nog: als je een kijkje op de website van Binance neemt, zie je direct de Nederlandse taal naar voren komen. Bij het selecteren van een taal kun je voor ‘Vlaams’ kiezen, waarmee Binance ook direct interessant is voor de Belgische markt.

Doordat Binance in het Nederlands is, spreekt de website eigenlijk direct voor zich. Het is wellicht nog goed om te weten dat Binance in 2017 opgericht werd door een Chinees-Canadese zakenman. We kunnen dus gerust stellen dat Binance een internationale speler is én dat Binance in ons land behoorlijk populair is. Als een Nederlandse inwoner voor een cryptocurrency exchange wilt kiezen, is het voor de hand liggend om voor Binance te kiezen. Dit komt onder meer vanwege het feit dat nagenoeg de volledige website in het Nederlands is. Ideaal. Heb je de website liever in het Engels? Dan kun je rechtsonder de taal van de website veranderen.