LEER ALLES OVER CRYPTO

Wat is de beste crypto exchange?

Wil jij in cryptocurrency gaan handelen? Dan heb je hier een cryptocurrency exchange nodig. Door de jaren heen zijn er meerdere exchanges ontwikkeld, waarbij Binance op dit moment verreweg de grootste partij is. Als we puur naar het handelsvolume kijken, kunnen we stellen dat dit de beste crypto exchange is.

Wat voor jou de beste crypto exchange is, is echter iets wat alleen jij kunt bepalen. Het advies is daarom om jouw wensen op een rijtje te zetten. In welke cryptocoins wil je investeren? Over welke eigenschappen moeten de website en de app van de exchange beschikken? Welke eisen stel je aan bijvoorbeeld de klantenservice? En hoeveel waarde hecht je aan de beoordelingen van andere crypto-beleggers?

Door op dergelijke vragen een antwoord te vinden, kun je gericht naar de beste crypto exchange op zoek gaan. Het maken van een goede vergelijking is hierbij sowieso cruciaal.

Sinds april 2021 is het een feit dat Binance de crypto exchange met het grootste handelsvolume is. Dat is uiteraard niet zomaar. Nee, Binance heeft de zaakjes prima op orde en kan dan ook getypeerd worden als de beste crypto exchange. Ook vanwege het uitgebreide aanbod van cryptocoins.