LEER ALLES OVER CRYPTO

Wat is Fiat op Binance?

Fiatgeld is een wettig betaalmiddel, waarvan de waarde ontleent wordt aan de overheid. De overheid geeft dit fiatgeld uit aan de hand van een ruilmiddel of fysieke goederen. Ook Binance heeft de mogelijkheden van Fiat ingezien en biedt dan ook interessante mogelijkheden aan.

Als je op de website van Binance een kijkje neemt, kun je helemaal onderaan klikken op ‘Fiat-gateway’. Als je dat gedaan hebt, kun je zelf fiatgeld aan jouw account toe gaan voegen. De ervaring leert echter wel dat dit vrij lastig is. Nadat je op ‘Fiat-gateway’ hebt geklikt, moet je namelijk tal van velden invullen. Dit gaat allemaal in het Engels en is ook nog vrij gecompliceerd te noemen.

Met Fiat op Binance kun je in ieder geval cryptocoins kopen. Deze cryptocoins kun je vervolgens weer verhandelen, maar je kunt de cryptocoins ook in jouw wallet bewaren. Naarmate de koers op het gewenste niveau staat, kun je de coins in dat geval alsnog verkopen. Het verkopen van coins gaat via Binance behoorlijk makkelijk, ook al heb je in eerste instantie gebruik gemaakt van de ‘Fiat-gateway’ mogelijkheid. Op de website van Binance vind je een uitgebreide toelichting over Fiat op Binance.