LEER ALLES OVER CRYPTO

Welke coins op Binance?

In de afgelopen jaren zijn de cryptocoins als paddenstoelen uit de lucht geschoten. Je hebt hedendaags de keus uit honderden cryptocoins en dat is ook bij Binance terug te zien. Bij deze cryptocurrency exchange heb je de keus uit ruim 200 verschillende cryptocoins.

Je kunt hierbij denken aan de grootste coins, zoals Bitcoin en Ethereum. In het aanbod van Bitcoin vind je echter ook meerdere kleine cryptocoins terug. Dit zijn coins die nog niet zo bekend zijn en die een nog niet al te hoge koers hebben. Mocht één van deze cryptocoins een ware koersstijging doormaken, kun je hier optimaal van profiteren.

In het aanbod van Binance vind je vrij veel coins terug. Dat is ook het geval als we naar vergelijkbare cryptocurrency exchanges kijken; het aanbod bij Binance is gewoonweg prima te noemen. Daarbij biedt Binance ook nog haar eigen coin aan; de Binance coin (BNB). Via de website van Binance kun je deze coin ook direct aankopen; je kunt dan mogelijk van een mooie koersstijging profiteren.

Om je een indruk van het aanbod te geven, hebben wij enkele coins uit het aanbod van Binance voor je op een rijtje gezet: Binance Coin, Bitcoin, Ethereum, TetherUS, Cardano, Dogecoin, Enjin, TRON, Vechain, Ripple en Tezos.