LEER ALLES OVER CRYPTO
Hoe koop ik Bitcoins? Zijn mijn Bitcoins goed beveiligd? Hoeveel worden alle crypto coins waard? Wij helpen u op weg.

Bitcoin kopen met iDeal?

Zit jij eraan te denken om te investeren in Bitcoin of andere cryptomunten? Een veilige manier om dit te doen is via iDeal. Nog altijd is iDeal één van de veiligste manieren om online te betalen, ook voor Bitcoin. Er zijn nog een aantal zaken waar je op moet letten, zoals bijvoorbeeld de broker. Hieronder vind je een stappenplan met hoe je Bitcoin kunt kopen met iDeal.

Stap 1: cryptomunt kiezen
Ten eerste moet je bepalen in welke cryptomunt je wil gaan investeren. Online kun je lijsten vinden met welke je allemaal kunt kopen met iDeal. Bekijk ook goed de koersen en lees je goed in over de munt die je kiest.

Stap 2: kies een goede broker
Net zo belangrijk is om een goede, betrouwbare broker te kiezen. Via deze tussenpartij ga je de munten aanschaffen. Je kunt hier de munten ook weer verkopen. Maak gebruik van een app of log in op internet. Je kunt hier een wallet aanmaken en hiermee munten kopen en verkopen.

Stap 3: meld je aan met echte gegevens
Zorg dat je inlogt met je echte gegevens en verifieer deze. Dit maakt het kopen en verkopen van Bitcoin een stuk veiliger en makkelijker. Hierna kun je beginnen met de betaling en het kopen.

Stap 4: geld storten op je account
Via de broker kun je geld toevoegen aan je aangemaakte account. Selecteer iDeal als betaaloptie en voeg het gewenste bedrag toe. Hiermee kun je daarna Bitcoin gaan kopen.

Stap 5: koop de gewenste cryptomunt
Je hebt je betaling nu afgerond. Kies nu de juiste cryptomunt en bepaal hoeveel van je saldo je hiervoor wil gebruiken. Je kunt namelijk ook altijd inzetten op meerdere munten tegelijk. Zo spreid je de kansen.