LEER ALLES OVER CRYPTO

Wat is beter Binance of Bitvavo?

In Nederland zijn zowel Binance als Bitvavo bijzonder populair geworden. In onze ogen is het daarbij niet mogelijk om antwoord te geven op de vraag ‘Wat is beter; Binance of Bitvavo?’. Het is namelijk zo dat beide cryptocurrency exchanges uniek zijn én hun eigen voordelen bieden.

Zo is het aanbod op Binance echt subliem te noemen. Je kunt uit heel veel soorten coins kiezen, waarbij je ook voor de iets minder bekendere coins kunt kiezen. Juist met die coins zou het mogelijk moeten zijn om te profiteren van explosieve koersstijgingen.

Aan de andere kant zijn de kosten bij Bitvavo weer een stuk gunstiger. Bovendien is Bitvavo een volledig Nederlands bedrijf; dat spreekt mensen mogelijk ook nog wel aan.

Als we naar het totaalplaatje kijken, zien we dat beide partijen de zaken prima op orde hebben. Neemt niet weg dat veel mensen toch de voorkeur geven aan Binance. Dit komt door de gebruiksvriendelijkheid, door het aanbod van coins en door de klantenservice. Op die gebieden scoort Binance echt beter dan Bitvavo.

Bovendien is Binance uitgegroeid tot de grootste cryptocurrency exchange wereldwijd. Bij deze cryptocurrency exchange loop je dan ook een stuk minder risico; de grote partijen vallen immers nooit zomaar om.