LEER ALLES OVER CRYPTO

Hoeveel kan BNB waard worden?

De koers van BNB kan ongekende hoogtes gaan behalen. Dat is niet onze persoonlijke mening, want wij geven geen advies over de waardes van de coins. Het is namelijk zeer moeilijk in te schatten wat een cryptocoin waard wordt.

Deze experts geven aan dat de potentie van BNB simpelweg ongekend is. Deze potentie is met name te danken aan het feit dat de BNB coin en het platform van Binance aan elkaar gekoppeld zijn.

Wat daar dan precies het voordeel van is? Nou, Binance is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste cryptocurrency exchanges van de gehele wereld. Veel mensen maken gebruik van deze exchange, waardoor veel mensen ook in aanraking komen met de BNB coin. Zij zien bij deze coin voortdurend groene cijfers staan, waardoor ze geneigd zijn om hier geld in te stoppen. Des te meer mensen geld in de coin stoppen, des te hoger de koers gaat worden.

Is het mogelijk om hier bepaalde bedragen aan te koppelen? Als we Amerikaanse analisten mogen verwachten, zijn de volgende koersen mogelijk:

– Eind 2021: ongeveer 340 dollar
– Eind 2025: ongeveer 650 dollar

Zoals je kunt zien, zijn de verwachtingen behoorlijk hooggespannen. Mogelijk is dít het juiste moment voor jou om in te stappen in de BNB coin. Garanties heeft niemand.