LEER ALLES OVER CRYPTO

Wat zijn de grootste crypto exchanges?

Op dit moment zijn Binance en Coinbase eigenlijk de grootste crypto exchanges.
Met name Binance heeft de afgelopen periode een indrukwekkende groei doorgemaakt. Deze groei bereikte in april 2021 een hoogtepunt; op dat moment werd Binance de crypto exchange met het grootste handelsvolume. Dit betekent dat de meeste coins wereldwijd via Binance gekocht (of verkocht) worden. Op basis daarvan kan gesteld worden dat er héél veel geld in Binance omgaat.

Als je te allen tijde voor zekerheid wilt gaan, is het aan te raden om voor een
betrouwbare crypto exchanges te kiezen. Daarbij is het interessant om sowieso te kiezen voor één van de grootste crypto exchanges. Waarom? Omdat die crypto exchanges niet voor niets uitgegroeid zijn tot de grootste spelers in deze branche.

Bij Binance geniet je van een uitgebreid aanbod van coins, van de gewenste gebruiksvriendelijkheid en van de gewenste veiligheid. Je kunt met een gerust hart bij Binance jouw cryptocurrency kopen; het is immers niet zomaar de crypto exchange met het grootste handelsvolume. Overigens hoeft ‘grootste crypto exchanges’ niet altijd gelijk te staan aan de ‘beste crypto exchanges’. Veel Nederlanders geven bijvoorbeeld de voorkeur aan Bitvavo, aangezien dit een Nederlandse exchange is.